Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kam s ním, ptal se už Jan Neruda a jeho otázka je dodnes aktuální v mnoha parafrázích. Nás bude nejspíš zajímat „kam s tím“, jinými slovy, kam se uchýlit k nejintimnějším chvilkám. Uveďme si některé z možností spolu s výčtem jednotlivých kladů a záporů.

 

Příroda

Dá se využít prakticky  kdykoliv a kdekoliv. Je to však poměrně nepohodlné. Každé roční období s sebou nese vysoké riziko znečištění oděvu, v létě od různých plodů, od bláta nebo hlíny v období, kdy nemrzne, v neposlední řadě pak od exkrementů všeho druhu. Celoročně hrozí nebezpečí srážek, v zimě navíc prochladnutí a zánět vaječníků. V létě je třeba dávat pozor na mravence, komáry a podobnou havěť. Štípance na místech, obvykle  zakrytých oblečením, se doma nevysvětlují snadno. Také senná rýma umí udělat své. Zapamatujme si: přírodu lze využít s jistými výhradami, ideálně v letním období a pouze po důkladné rekognoskaci konkrétního místa.

 

Kancelář

Soukromí kanceláře využíváme výhradně po pracovní době. Překážkou může být vrátný nebo ochranka, vykonávající pravidelné obchůzky. Naopak výhodou je, pokud manžel/manželka zná naši pevnou linku. Jestliže použijeme zdržení v práci jako vysvětlení naší nepřítomnosti doma,  kontrolní telefonát z domova nás sice rozruší, ale zároveň nám poskytne spolehlivé alibi.Vyplatí se zkontrolovat, zda jsme spustili žaluzie,  zamknout dveře a klíč nechat v zámku. Pokud se nečekaně vrátí některý z kolegů, vyvarujeme se všech zvukových projevů a počkáme, až vetřelec rezignuje, přestane se dobývat dovnitř a vydá se na recepci nebo vrátnici nahlásit závadu. Tehdy nastává ideální okamžik pro rychlou evakuaci kanceláře.

Může se stát, že otevřeme a zjistíme, že kolegové byli dva a jeden zůstal stát za dveřmi. S takovou situací je lépe počítat a být na ni připraven. Předejdeme tak jistému infarktu.

Také evakuace má svá pravidla. Kancelář jako první opouští její oprávněný uživatel, ostatní záleží na umění improvizace. Osobě za dveřmi se nejspíš vymluvíme na zaseklý zámek a odejdeme s ní na recepci nebo vrátnici odvolat zámečníka. Toho využije k evakuaci náš partner. Lze tedy zodpovědně říci, že modelová situace kancelář je zvláště vhodná pro milovníky adrenalinových sportů.

Protože jen v málo kancelářích najdeme opravdu solidní kanape nebo gauč, je třeba si dát velký pozor na zátěžové koberce. Dokáží způsobit obtížně se hojící a těžko vysvětlitelné spáleniny na kolenou, loktech i dalších tělesných partiích.

Pokud nepracujeme v kanceláři, nevěšme hlavu. Při troše fantazie zjistíme, že i naše pracoviště poskytuje určité možnosti a někdy i s menšími riziky. Například školní lavice nám spáleniny rozhodně nepřivodí. Jediným nebezpečím tak zůstává školník nebo uklízečka.

Jsme-li řidičem městského autobusu, požádáme o přeřazení na linku s konečnou někde v polích. Autobusy typu Ikarus, u nichž si někteří řidiči stěžovali na nepohodlí při mimomanželském sexu, byly naštěstí už dávno vyřazeny z provozu.

 

Byt jednoho z partnerů

Použít k intimnímu setkání byt jednoho z partnerů je snad nejnebezpečnější modelová situace. Je třeba dobře zvážit celou škálu rizik a nebezpečí.

Prvním důležitým momentem je mít dokonalý přehled o pohybu členů domácnosti. Ze setkání s někým, kdo není z rodiny, před dveřmi kanceláře, se při troše obratnosti úspěšně vykroutíme a i pokud věc skončí tak, že ještě za půl roku se na nás vrátný potutelně usmívá vždy, když kolem něho projdeme, nejde o žádnou katastrofu. Pokud ale přede dveřmi bytu narazíme na manžela, manželku, dítě vlastní i nevlastní, tchýni, babičku, dědečka, strýce nebo tetu, ocitneme se   v situaci, která se nám bude řešit velmi obtížně. A to nemluvíme o sousedech, jejichž pohyb vůbec nemáme šanci zmapovat. Také sousedka ukrytá za záclonou a pozorující veškeré dění v okolí domu je nezjistitelná, ale velmi nebezpečná.

O použití bytu se dá uvažovat snad jedině v případě dlouhodobější nepřítomnosti ostatních členů domácnosti, například, když je jeden z rodičů s dětmi na prázdninách, což se v našich zeměpisných šířkách týká zejména žen v domácnosti a na mateřské dovolené. Byt muže je pro schůzky vůbec krajně nevhodný.  Jde o detaily, které muži nevnímají: vůně z voňavek, vlhké ručníky jinak přehozené přes šňůry, jinak zastlaná postel, zakrytá svatební fotografie apod. Dalším místem, kterému bychom se měli radši vyhnout, je chata jednoho z partnerů.

Pokud se přece jen rozhodneme podstoupit výše uvedená rizika, dobře si zapamatujme následující rady.

Eliminovat negativní vliv sledovací činnosti sousedů je možno buď velmi pozdním příchodem, kdy už sousedi (snad) spí,  případně načasováním příchodu podle vysílacího schématu televizí na dobu, kdy běží velmi populární seriál, telenovela nebo estráda.

Před příchodem si zkontrolujeme, zda se manželka s dětmi neplánovaně nevrátila domů. Vhodné je  zavolat na domácí pevnou linku. Pokud náš domácí telefonní přístroj zobrazuje číslo volajícího, použijeme telefonní budku. Volání zopakujeme po půl až třičtvrtěhodině. Mohou nastat chvíle, kdy volaný nemůže sluchátko zvednout, ani kdyby chtěl sebevíc. Pokud se manželka ohlásí, raději zavěsíme. Těžko by se  nám totiž vysvětlovalo,  proč voláme domů, když tam nikdo není nebo by aspoň neměl být, a proč vůbec voláme manželce na pevnou linku, když jí vždycky voláme na mobil. Navíc budeme pravděpodobně zaskočeni a koktání nám na důvěryhodnosti dvakrát nepřidá.

Jestliže se všechno zdá být v pořádku, seriál běží a telefon doma nikdo ani napodruhé nezvedl, můžeme se vydat k domovním dveřím. Věnujeme letmý pohled našim oknům, abychom se ujistili, že se v nich nesvítí, a pokud zrovna není rozsvíceno na chodbě, vejdeme. Na chodbě netropíme hluk a v klidu zamíříme ke dveřím bytu. Než zastrčíme klíč do zámku, provedeme poslední kontrolu: na dveře přiložíme  ucho a chvíli nasloucháme. Pokud nezaregistrujeme nic podezřelého, odemkneme a vstoupíme. Partnerku necháme ještě chvíli trnout přede dveřmi a byt pro jistotu projdeme. Je–li skutečně prázdný, pustíme miláčka dovnitř.

V dané modelové situaci je výhodou, máme-li v rodině jen jeden automobil, který právě používáme, a zbytek rodiny je tak kdesi  odkázán na náš odvoz.  Riziko nemilého překvapení je v tomto případě mnohem menší než v rodinách s více vozidly.

Dříve než doma cokoliv rozházíme, pořídíme si fotodokumentaci. Tomuto účelu bohatě poslouží foťák v mobilním telefonu. Fotodokumentace nám přijde vhod, až budeme uklízet. Obrázky po akci nezapomeneme vymazat.

V bytě partnera, na chatě či chalupě  je třeba chovat se velmi obezřetně. Žena má většinou přehled, na co by se v případě podezření zaměřila ona, tudíž  celkem snadno dokáže dodržovat jednoduché zásady - v koupelně dohlédne na hřeben, kterým se česala, v ložnici zkontroluje stav ložního prádla a v celém bytě nikdy nezapomene žádnou osobní drobnost (občas se to stane s hodinkami, sponami do vlasů, v chladném počasí mohou ujít pozornosti odložené kusy oblečení, například rukavice, šála, jeden ze svetrů a podobně). Muž s vynikajícími improvizačními schopnostmi by takový nález snad dokázal uspokojivě zdůvodnit („Ty hodinky jsem, miláčku, našel a chtěl ti je dát,“ ), ale do manželčiny přemýšlivé hlavy by se přece jen mohl zakousnout brouk pochybností.

Před odchodem ještě jednou porovnáme stav bytu s fotografiemi. Než přítelkyně byt opustí, ujistíme se, že se na chodbě nesvítí a nikdo se tam nepohybuje.

Otrlejším náturám postačí, budou-li vědět, že jejich zákonný partner není doma.  I neoficiální páry po společném posezení nad sklenkou ve vinárně (manžel dotyčné dámy na služební cestě), mohou nabýt dojmu, že děti, sdílející s dotyčnou společnou domácnost,  již tvrdě spí a vzduch je tedy, jak se říká, čistý. Na to se lze stoprocentně spolehnout pouze tehdy,  byla-li dětem včas podána neškodná dávka mírného analgetika. Pan Rudolf si také onehdy myslel, že když je jeho manželka na noční směně a děti mají dávno po večerce, může nenápadně propašovat do ložnice paní Soňu, s kterou si tak příjemně poklábosil předtím v restauraci, a završit slibně načatý  večer nádherným orgasmem. Když se pak ve dveřích ložnice zničehonic objevil jeho malý syn, koktavě vysvětloval,  že ho najednou moc rozbolelo bříško a naštěstí tady paní doktorka takhle v noci obětavě a rychle přijela.

Abychom nedopadli stejně, raději v klidu dvakrát zvažme opravdu všechna rizika našeho počínání.

 

Auto

Použitelnost auta jako místa pro intimní hrátky se odvíjí od velikosti a uspořádání vnitřního prostoru.– Pokud máme k dispozici prostorný model s lůžkovou úpravou, máme  postaráno i o dostatek pohodlí a zbývá pouze vyřešit vhodné místo k zaparkování. V zimním čase dobře poslouží jakákoliv odbočka na polní cestu. S přibývajícím denním světlem a zvyšujícím se počtem podobně smýšlejících dvojic však může vzniknout problém. Je mrzuté, když dvě hodiny vyhrazené na schůzku a doma řádně nahlášené jako příprava na turnaj v kuželkách bezcílně projezdíme marným hledáním dobře maskované neobsazené polní cesty. Daleko prozíravější je mít předem jasno, kam zamíříme.  Pozor je nutno dát také na zdánlivé detaily, jakými jsou vůně voňavky, vlasy na opěradlech či jinak posunutá sedačka spolujezdce. V zimním období představují velké riziko kožichy. Odchlupení celého interiéru není jednoduché ani nenápadné. Než si posadíme do vozu dámu v kožichu, doporučuje se provést zkoušku, zdá dotyčná nepouští. To lze zjistit například tak, že uchopíme plnou hrst chlupů kožichu a trhneme. Máme–li i nadále hrst plnou, dáma do vozu nesmí.

Výběr auta  nicméně nelze omezit pouze na kritéria prostornosti a přítomnosti či nepřítomnosti lůžkové úpravy. Při volbě značky je nutné sledovat statistiky prodeje. Našemu účelu vyhovuje značka a typ, který se v těchto statistikách vyskytuje přibližně  do desátého místa. Méně  běžný typ sice možná uspokojí naše motoristické ego, ovšem pro ty, kteří nás a naše vozidlo znají, se okamžitě stáváme nepřehlédnutelnými. Z téhož důvodu je méně běžný typ vozidla ideální pro našeho zákonného partnera.

 

Byt kolegy (známého), který je dlouhodobě v zahraničí

Naprosto ideální varianta, zvláště v případě, stojí-li takový byt na opačném konci města. Nouzově, při dodržování všech pravidel konspirace a zvýšené opatrnosti, lze samozřejmě využít jakýkoliv cizí byt (byt rodičů, přátel), který je zrovna volný a ke kterému máme klíče a důvod k přístupu. Je proto nutné iniciativně nabízet své služby v oblasti zalévání květin, krmení domácí havěti, vybírání poštovních schránek komukoliv, kdo se chystá například na dovolenou, do lázní, na léčebný pobyt, na operaci a tak dále.

 

Chata kolegy (známého)

Pokud máme chápavého kolegu nebo známého, nabízí se nám velice slušná alternativa pro všední dny (o víkendu si chatu bude nejspíše užívat majitel). Problematické je zimní období, kdy chaty nebývají vytopené. Vytvářet teplo pod dekou fénem je dosti nepraktické a zdlouhavé.

 

Prostředky hromadné dopravy osob

I takové místo uvedli někteří naši respondenti, ačkoliv připouštějí, že sex na vlakových záchodcích je poměrně nepohodlný, jednak velikostí prostoru a jednak zápachem a nečistotou. V zájezdovém autobuse při noční jízdě se ještě tak dá provozovat orální sex a tím asi výčet možností ve spojení s prostředky hromadné přepravy v našich podmínkách končí. Vyprávění o milování v letadle ve výšce deset tisíc metrů patří spíše do oblasti báchorek. A o tom, že by někdo provozoval sex na výletní lodi dejme tomu na Máchově jezeře,  jsme se dosud nikde nedoslechli.

 

Kočárkárna, sklípek, schodiště panelového domu

O kočárkárně a podobných místech v panelovém domě se zmiňujeme jen pro úplnost, občas se pro ně též najde využití, většinou ale jen ve stavu nejvyššího zoufalství. Každou chvíli  se může objevit někdo nepovolaný a příjemný zážitek se v mžiku změní například  v trestný čin ohrožování mravní výchovy mládeže nebo přestupek veřejného pohoršení.

 

Hotel, penzion

Oficiální ubytovací zařízení nabízejí vcelku diskrétní, pohodlnou a bezpečnou alternativu.  I hustota penzionů se už zlepšila. Je třeba počítat, že nás to bude něco stát, ale jednak nám to za to stojí, jinak bychom to nedělali, a jednak ceny pokojů dnes nejsou nijak závratné. S vyšší cenou se snižuje  možnost, že bychom nešťastnou náhodou přímo v zařízení nebo jeho blízkém okolí potkali někoho z rodiny či známých.

V laciných šestákových paperbacích nebo v béčkových až céčkových amerických filmech se můžeme potkat s praxí zapisovat se do hotelových knih pod falešnými jmény, případně vydávat přítelkyni za manželku, nebo se různě maskovat tmavými brýlemi. Netrapme se ale tím, že něco opomínáme, když tak nečiníme. Žijeme v reálném světě, ne v laciném filmu nebo románu.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář