Jdi na obsah Jdi na menu
 


V provozování našich aktivit budeme velice často tísněni časem. Nemůžeme si dovolit mrhat jím tak jako doma. Každou ušetřenou chvilku budeme chtít maximálně využít. Nemusíme se tím však nijak stresovat. V nouzi nejvyšší dosáhneme orgasmu i za pět minut.Samozřejmě to není tak úplně ono, ale je to lepší než nic.

V případě časové tísně je třeba zapomenout na všechny příručky a poučky o správném sexu a vynechat předehru a následné mazlení.  O to víc budeme překvapeni, co všechno se dá stihnout za tak krátký čas.

Jak už bylo řečeno, čas vyhrazený našim radovánkám je třeba beze zbytku využít. To jistě zvládneme. Mnohem těžší však bude jej dodržet. S každým pozdním návratem domů si zaděláváme na problémy a podezření. Když děti přijdou pozdě domů, zpravidla si od nás  vyslouží trest v podobě zaražených vycházek. Buďme jim příkladem a vracejme  se včas.

I v mluvě se dá ušetřit spousta času. Například místo košatého: „Jsem tak sklíčený, lásko. V práci se mi nedaří a také mě trápí, že nemůžeme být více spolu. Chybí mi tvá blízkost i bagety od mé manželky, kterými jsem byl dříve pravidelně vybavován při odchodu do zaměstnání. Strachuji se o zdraví nemocné tchýně a výchova vlastních dětí mi začíná přerůstat přes hlavu. Chvěji se touhou po tobě a horečkou, protože náš stařičký plynový kotel si zase postavil hlavu. Znepokojuje mne, když nejsi se mnou, a jak zasychá ta krásná túje v rohu zahrady, neustále značkovaná močí našeho mazlíčka, retrívra Bojara“, si bohatě vystačíme s lakonickým konstatováním: „Všechno mě to nějak s**e.“

Možná si klademe otázku, jak často je vhodné se se svým miláčkem potkávat.

Zkušenosti ukazují, že optimální je scházet se 1x za 14 dní, maximálně jednou za týden. Někomu se dvoutýdenní pauza možná zdá příliš dlouhá, ale po uplynutí období akutní zamilovanosti změní názor. Pro ty, kteří nevydrží tak dlouhé odloučení: lze zvládnout i schůzky jednou týdně, je to  však mnohem náročnější. Lepší se v dlouhodobém horizontu jeví sem tam nějaký týden vynechat a scházet se střídavě po týdnu a čtrnácti dnech: záleží na časových možnostech obou zúčastněných.
Doba trvání jednotlivých schůzek může být různá, pro účely běžného všedního setkání, které nás asi nejvíc zajímá, lze  s čistým svědomím doporučit  2 až 3 hodiny. Za tu dobu v pohodě stihneme vše, co máme v plánu - posezení u kávy, procházku, rozhovor   i  sex s přiměřenou předehrou. Kromě toho nám délka schůzky nenaruší denní rozvrh natolik, že už nezvládneme nic jiného, a také domů lze dorazit v čase, který nevzbudí podezření.

Podařilo se nám sladit naše časové možnosti,  našli jsme vhodnou krycí legendu, zajistili vhodné místo a už se nemůžeme dočkat, ale k čemu to všechno, když jsme tak nějak zapomněli na to, že žena čas od času a od přírody nemůže naplnit všechna naše očekávání.  Muži takový detail může vcelku lehce uniknout a je na ženě, aby mu naznačila, že příště to opravdu nepůjde. Někomu stačí málo: „Minulý týden jsem si byla zaplavat v bazénu. Bylo to fantastické. Příští týden, až zase budu moci, půjdu znovu.“

Pokud to nestačí, je třeba být konkrétnější: „Ano miláčku, ale můžeme se sejít tak maximálně na kafe.“ Přímočařejší ženy mohou jít ještě dál:  „Ráda tě uvidím, ale budu se ti moci věnovat pouze ústně...“ Ať už je na tom partner s vnímavostí tak či onak, může pro něj inkriminované období znamenat vítanou přestávku, například k načerpání sil , nebo se dané období stane netrpělivě očekávaným právě s ohledem na nutnost změny zaběhlého sterotypu v intimních chvilkách.

Na schůzku, od které očekáváme pouze to, že se setkáme (možná jsme původně očekávali jiný průběh schůzky, ovšem ve shodě s předchozím odstavcem se nám dostalo správných informací a plán mohl být operativně změněn), budeme chvilku spolu a vychutnáme si společně šálek dobré kávy, nám bude stačit hodina. Výhodou je, že není třeba dlouho spekulovat ohledně  výběru krycí legendy a díky tomu si takovou schůzku můžeme dopřát i neplánovaně. V takovém případě se přímo nabízí aplikace tzv. operativní krycí legendy (některé rádobyodborné příručky operují se zkratkou OKL). Jak uvidíme, jedná se o legendy skutečně operativní a není třeba je dále rozvádět: zácpa, dopravní zácpa, náhlá pracovní porada, náhlá nevolnost po obědu nevalné chuti, během které nelze z bezpečnostních důvodů opustit WC, porucha výtahů v administrativní budově, v níž má naše firma kancelář... A tak podobně.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář